Pasibaigęs. 06-25 19:00
Draugiškos
Slovėnija
70
Lietuva
68
Rytoj, 03:30
OŽ atranka
Meksika
0
Lietuva
0
07-04, 00:30
OŽ atranka
Lietuva
0
Dramblio Kaulo Krantas
0

A.Bagatskis apie „Lietuvos ryto“ susidomėjimą: nieko apie tai nežinau (40)

Lapkričio 5 d., 13:34
A.Bagatskis yra patenkintas dabartine situacija (Scanpix nuotr.)
A.Bagatskis yra patenkintas dabartine situacija (Scanpix nuotr.)
Šaltinis: Krepsinis.net

Žemutinio Naugardo „Nižnij Novgorod“ vyriausiasis treneris Ainaras Bagatskis nieko nežino apie tai, kad yra kandidatas treniruoti Vilniaus „Lietuvos rytą“.

Europoje puikiai pažįstamas žurnalistas Davidas Pickas trečiadienį vakare skelbė, kad vilniečiai domisi Latvijos rinktinės strategu. Portalas Krepsinis.net susisiekė su pačiu A.Bagatskiu, kuris tik šypsojosi ir teigė nieko apie tai nieko nežinantis.

„Kuo nusipelniau, jog man skambinate iš Lietuvos“, – juokėsi A.Bagatskis, kuriam tuoj pat buvo paaiškintas skambučio tikslas.

„Pirmą kartą apie tai girdžiu. Tikrai nieko apie tai nežinau. Dabar dirbu „Nižnij Novgorod“ klube ir viskas yra gerai, todėl nieko keisti nereikia“, – sakė A.Bagatskis.

A.Bagatskis praeityje yra treniravęs Kauno „Žalgirio“ komandą. Šis sezonas „Nižnij Novgorod“ klubui klostosi dvejopai. Vieningoje lygoje pranoktas tiek Maskvos CSKA, tiek Maskvos srities „Chimki“, bet Europos taurėje patirti du pralaimėjimai iš eilės, įskaitant ir nesėkmę trečiadienį prieš Klaipėdos „Neptūną“.

„Ilgoji pertrauka“: ant „Žalgirio“ slenksčio esantys gynėjai, gandai apie Kotsarą, Veličkos ir Tubelio likimas, Rubštavičiaus bei „Lietkabelio“ sąjunga ir Čempionų lygos burtai

40 komentarai
Naujausi komentarai (40)
Geriausiai ivertinti (40)
PRO komentarai (24)
i
Noriu gauti pranešimus apie atsakymus į mano komentarą Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai.
Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Komentuoti
Daugiau komentarų
Atsakyti
TVARKARAŠTIS