Pasibaigęs. Šiandien 03:30
OŽ atranka
Meksika
84
Lietuva
96
Rytoj, 00:30
OŽ atranka
Lietuva
0
Dramblio Kaulo Krantas
0

Oficialu: „Nevėžio“ lyderis keliasi į „Neptūną“

(4)
liepos 3 d. 12:34
Z.Watermanas keliasi į Klaipėdą („Betsafe-LKL“ nuotr.)
Z.Watermanas keliasi į Klaipėdą („Betsafe-LKL“ nuotr.)
Šaltinis: Krepsinis.net

Klaipėdos „Neptūno“ komanda į savo gretas pasikvietė dar vieną Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) rungtyniavusį legionierių.

Vienerių metų sutartį su uostamiesčio klubu sudarė Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ garbę gynęs Zane‘as Watermanas. Krepsinis.net dar penktadienį rašė, kad amerikietis rinkosi tarp 100 tūkst. vertės lietuvių pasiūlymo ir 160 tūkst. eurų sutarties iš Rimo Kurtinaičio treniruojamos Baku „Sabah“.

„Zane’as puolime gali efektyviai žaisti tiek baudos aikštelėje, tiek ir iš tolimesnių distancijų. Matėme, kad jis buvo vienas geriausių savo pozicijos žaidėjų visoje Lietuvos krepšinio lygoje ir atitinka visas charakteristikas, kurių mums reikia būtent iš sunkiojo krašto puolėjo”, – apie naujoką kalbėjo komandos vyr. treneris Georgios Vovoras.

„Neptūnas“ ketvirtadienį prisiviliojo Tomašą Pavelką, kuris rungtyniavo „Šiauliuose“, o praėjusiame sezone atliko analogišką ėjimą, kai iš „Nevėžio-Optibet“ pasikvietė Timą Lambrechtą.

Z.Watermanas LKL kovose per 31 minutę įmesdavo 16,8 taško (38 proc. tritaškių), atkovodavo 6,6 kamuolio, atlikdavo 1,3 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 18,3 naudingumo balo.

„Ilgoji pertrauka“: ant „Žalgirio“ slenksčio esantys gynėjai, gandai apie Kotsarą, Veličkos ir Tubelio likimas, Rubštavičiaus bei „Lietkabelio“ sąjunga ir Čempionų lygos burtai

4 komentarai
Naujausi komentarai (4)
Geriausiai ivertinti (4)
PRO komentarai
i
Noriu gauti pranešimus apie atsakymus į mano komentarą Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai.
Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Komentuoti
Daugiau komentarų
Atsakyti
TVARKARAŠTIS