Pasibaigęs. Šiandien 03:30
OŽ atranka
Meksika
84
Lietuva
96
Rytoj, 00:30
OŽ atranka
Lietuva
0
Dramblio Kaulo Krantas
0

Bahamų rinktinės sudėtis – su trimis NBA žaidėjais (2)

liepos 1 d., 08:41
Bahamai nusiteikę rimtai (FIBA nuotr.)
Bahamai nusiteikę rimtai (FIBA nuotr.)
Šaltinis: Krepsinis.net

Olimpinei atrankai pasirengimą baigusi Bahamų rinktinė paskelbė galutinį dvyliktuką.

Dėl vietos olimpiadoje varžysis trys Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žaidėjai – DeAndre Aytonas (Portlando „Trail Blazers“), Buddy Hieldas (Filadelfijos „76ers“) ir Ericas Gordonas (Fynikso „Suns“).

Su rinktine treniruočių stovykloje darbavosi ir San Fransisko „Golden State Warriors“ žvaigždė Klay’us Thompsonas, tačiau Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) rinktinei jau atstovavęs snaiperis negavo leidimo atstovauti Bahamams. Jo brolis Mychelas Thompsonas darbuosis rinktinės trenerių štabe.

Į vietą rinktinėje pretendavo ir daugiau NBA žaidėjų – ryšių su Bahamais turi ir Evanas Mobley (Klivlando „Cavaliers“) bei Nazreonas Reidas (Minesotos „Timberwolves“).

REKLAMA

Bahamų rinktinė: DeAndre Aytonas, Franco Milleris, Travisas Munningsas, Buddy Hieldas, V.J.Edgecombe’as, Donnie Freemanas, Ericas Gordonas, Lourawlsas Nairnas, Kentwanas Smithas, Deytonas Albury, Sammy Hunteris, Jarauanas Burrowsas.

Bahamai kelialapio į Paryžių sieks Valensijoje. Grupių etape jų laukia Suomija ir Lenkija, vėliau kelyje link tikslo susidurti galima ir su Ispanijos, Angolos bei Libano rinktinėmis.

NBA žaidėjus po savo vėliava Bahamai surenka ne pirmą kartą – išankstinėje olimpinėje atrankoje D.Aytono, B.Hieldo ir E.Gordono pastangos sudaužė olimpines Argentinos rinktinės svajones.

„Ilgoji pertrauka“: ant „Žalgirio“ slenksčio esantys gynėjai, gandai apie Kotsarą, Veličkos ir Tubelio likimas, Rubštavičiaus bei „Lietkabelio“ sąjunga ir Čempionų lygos burtai


2 komentarai
Naujausi komentarai (2)
Geriausiai ivertinti (2)
PRO komentarai
i
Noriu gauti pranešimus apie atsakymus į mano komentarą Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai.
Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Komentuoti
Daugiau komentarų
Atsakyti