Pasibaigęs. 06-25 19:00
Draugiškos
Slovėnija
70
Lietuva
68
Rytoj, 03:30
OŽ atranka
Meksika
0
Lietuva
0
07-04, 00:30
OŽ atranka
Lietuva
0
Dramblio Kaulo Krantas
0

Brazilai pristatė sudėtį olimpiados atrankai

Birželio 30 d., 21:51
R.Neto žais Brazilijos rinktinėje (Scanpix nuotr.)
R.Neto žais Brazilijos rinktinėje (Scanpix nuotr.)
Šaltinis: Krepsinis.net

Olimpinėje atrankoje Rygoje žaisianti Brazilijos rinktinė paskelbė galutinį dvyliktuką.

Atrankoje žais Stambulo „Fenerbahče“ praėjusią vasarą papildęs Raulis Neto. Įžaidėjas turėjo debiutuoti Eurolygoje, tačiau Pasaulio taurėje patyrė sunkią kelio traumą ir iškrito iš rikiuotės visam sezonui, o dabar tapo laisvuoju agentu.

Komandai padės ir 41-ąjį gimtadienį neseniai minėjęs Marcelinho Huertas bei Serbijos klubams Eurolygoje atstovavę Bruno Caboclo ir Yago dos Santosas.

 Paskutinieji stovyklą paliko Timas Soaresas ir Alexey Borgesas.

Brazilijos rinktinės sudėtis: Marcelinho Huertas (Tenerifės „Lenovo“), Yago dos Santosas (Belgrado „Crvena Zvezda“), Raulis Neto, Georginho de Paula (Ulmo „Ratiopharm“), Didi Louzada, Vitoras Benite (Palensijos „Zunder“), Leonardas Meindlas (Tokijo „Alvark“), Gui’us Santosas (San Fransisko „Golden State Warriors“), Lucasas Diasas (San Paulo „Franca“), Bruno Caboclo (Belgrado „Partizan“), Joao Marcelo, Cristiano Felicio (Granados „Coviran“).

Brazilai kovą dėl vietos olimpiadoje pradės prieš Juodkalniją ir Kamerūną. Rygoje dėl vienintelio kelialapio taip pat varžysis Sakartvelas, Latvija ir Filipinai.

Brazilija nuo 1996-ųjų olimpiadoje varžėsi tik dukart, sykį – namie surengtose Rio de Žaneiro žaidynėse. Pernykštėje Pasaulio taurėje jie liko trylikti.

„Ilgoji pertrauka“: ant „Žalgirio“ slenksčio esantys gynėjai, gandai apie Kotsarą, Veličkos ir Tubelio likimas, Rubštavičiaus bei „Lietkabelio“ sąjunga ir Čempionų lygos burtai


komentarai
Naujausi komentarai
Geriausiai ivertinti
PRO komentarai
i
Noriu gauti pranešimus apie atsakymus į mano komentarą Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai.
Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Komentuoti
Daugiau komentarų
Atsakyti