Pasibaigęs. Šiandien 03:30
OŽ atranka
Meksika
84
Lietuva
96
Rytoj, 00:30
OŽ atranka
Lietuva
0
Dramblio Kaulo Krantas
0

„Clippers“ pasikvietė puolėją ir per Graikiją į NBA grįžusį gynėją (1)

liepos 1 d., 08:45
K.Porteris į NBA grįžta pasiautęs Graikijoje
K.Porteris į NBA grįžta pasiautęs Graikijoje
Šaltinis: Krepsinis.net

Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) naują lapą verčiantys Los Andželo „Clippers“ papildė sudėtį dviem amerikiečiais.

Klubas sutarė dėl 3 metų 30 milijonų Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) dolerių kontraktu su Derricku Jonesu ir 2 metų sutarties su Kevinu Porteriu.

27 metų 198 cm ūgio D.Jonesas vilkėdamas Dalaso „Mavericks“ marškinėlius praėjusį sezoną per 24 minutes rinko 8,6 taško (34 procentai tritaškių), 3,3 atkovoto kamuolio ir rezultatyvų perdavimą.

Atkrintamosiose jis tapo vienu „Clippers“ budelių – Vakarų konferencijos ketvirtfinalyje būtent Dalaso ekipa 4:2 eliminavo Los Andželo klubą.

REKLAMA

Tuo tarpu K.Porteris buvo laikomas potencialia žvaigžde Hjustono „Rockets“ gretose, tačiau dėl užklasinių problemų neteko vietos komandoje. NBA paliko rinkdamas 19,2 taško, o praėjusį sezoną karjerą kurstė prisijungęs prie Salonikų PAOK.

24 metų 193 cm ūgio gynėjas Graikijoje spėjo sužaisti vos šešis mačus, tačiau atkrintamosiose atliko trigubą dublį prieš Atėnų „Panathinaikos“, o jo vidurkiai siekė 38 minutes, 22 taškus (28 procentai tritaškių), 9,3 atkovoto kamuolio, 6,8 rezultatyvaus perdavimo ir 29,5 naudingumo balo.

„Clippers“ šį tarpsezonį jau prarado Paulą George’ą, ilgai komandoje neužsibūti gali ir Jamesas Hardenas, kurio sutartyje – tik vienas garantuotas sezonas, tad ekipą treniruojantis Tyronnas Lue gali ruoštis permainoms. Simboliška, jog Los Andžele ir prieš tai planavo permainas, persikeldamas į naują areną bei pakeisdamas logotipą.

„Ilgoji pertrauka“: ant „Žalgirio“ slenksčio esantys gynėjai, gandai apie Kotsarą, Veličkos ir Tubelio likimas, Rubštavičiaus bei „Lietkabelio“ sąjunga ir Čempionų lygos burtai


1 komentarai
Naujausi komentarai (1)
Geriausiai ivertinti (1)
PRO komentarai
i
Noriu gauti pranešimus apie atsakymus į mano komentarą Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai.
Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Komentuoti
Daugiau komentarų
Atsakyti
TVARKARAŠTIS