Pasibaigęs. Šiandien 03:30
OŽ atranka
Meksika
84
Lietuva
96
Rytoj, 00:30
OŽ atranka
Lietuva
0
Dramblio Kaulo Krantas
0

„Jazz“ atleido aukštaūgį iš Turkijos (2)

liepos 1 d., 10:57
O.Yurtsevenui neliko vietos Jutoje (Scanpix nuotr.)
O.Yurtsevenui neliko vietos Jutoje (Scanpix nuotr.)
Šaltinis: Krepsinis.net

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) vidutiniokai Jutos „Jazz“ tarpsezonio darbus pradėjo atleisdami aukštaūgį iš Turkijos.

Vietos Solt Leik Sičio komandoje neliko Omerui Yurtsevenui, kuris kitą sezoną turėjo uždirbti 2,7 milijono Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) dolerių.

26 metų 213 cm ūgio vidurio puolėjas praėjusį sezoną per 11 minučių rinko 4,6 taško (21 procentas tritaškių), 4,3 atkovoto kamuolio ir 0,6 rezultatyvaus perdavimo.

REKLAMA

Uzbekistane gimusiam O.Yurtsevenui tai buvo antrasis bandymas įsitvirtinti NBA – anksčiau jis dvejus metus ieškojo savo vietos Majamio „Heat“ organizacijoje.

Turkijai atstovaujantis aukštaūgis žibėjo FIBA jaunimo turnyruose, tačiau prie vyrų rinktinės prisijungęs yra tik olimpinėje ir Pasaulio taurės atrankose, tad dar laukia debiuto didžiuosiuose turnyruose.

Jutos klubas ir toliau ieško savo krypties po Rudy Goberto ir Donovano Mitchello tandemu išardymo 2022-aisiais. Du pastaruosius sezonus „Jazz“ nepateko į atkrintamąsias bei priima mainų pasiūlymus dėl lyderiu projektuoto Lauri Markkaneno.

„Ilgoji pertrauka“: ant „Žalgirio“ slenksčio esantys gynėjai, gandai apie Kotsarą, Veličkos ir Tubelio likimas, Rubštavičiaus bei „Lietkabelio“ sąjunga ir Čempionų lygos burtai


Gairės: jazz, yurtsevenas
2 komentarai
Naujausi komentarai (2)
Geriausiai ivertinti (2)
PRO komentarai
i
Noriu gauti pranešimus apie atsakymus į mano komentarą Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai.
Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Komentuoti
Daugiau komentarų
Atsakyti
Penktas kėlinys