Pasibaigęs. Šiandien 03:30
OŽ atranka
Meksika
84
Lietuva
96
Rytoj, 00:30
OŽ atranka
Lietuva
0
Dramblio Kaulo Krantas
0

NBA čempionai išsaugojo du aukštaūgius

liepos 1 d., 08:32
L.Kornetas lieka Bostone (Scanpix nuotr.)
L.Kornetas lieka Bostone (Scanpix nuotr.)
Šaltinis: Krepsinis.net

Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) triumfavę Bostono „Celtics“ sudarė naujus kontraktus su dviem priekinės linijos žaidėjais.

„Keltų“ garbę ir toliau gins ilgalaikį kontraktą sudaręs Neemias Queta bei dėl vienerių metų sutarties sulygęs Luke’as Kornetas.

24 metų 213 cm ūgio N.Queta praėjusį sezoną per 12 minučių rinko 5,5 taško, 4,4 atkovoto kamuolio ir 0,7 rezultatyvaus perdavimo.

Portugalijos krepšio vilčiai tai buvo kol kas solidžiausia patirtis NBA – anksčiau jis vilkėjo Sakramento „Kings“ marškinėlius, tačiau per du sezonus buvo sužaidęs vos 20 mačų.

28 metų 218 cm ūgio L.Korneto skaičiai siekė 16 minučių, 5,3 taško, 4,1 atkovoto kamuolio ir 1,1 rezultatyvaus perdavimo.

REKLAMA

Bostone jis žaidžia nuo 2021-ųjų, o anksčiau komandas keitė dažnai, bandęs įsitvirtinti Niujorke, Čikagoje, Klivlande ir Milvokyje.

Atkrintamosiose abu vidurio puolėjai vaidino epizodinį vaidmenį, tačiau savaip prisidėjo prie čempioniško žygio. Jis nebrangiai užpildo „Celtics“ rotaciją – L.Kornetas uždirbo 2,4 milijono Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) dolerių, o N.Queta žaidė minimaliu kontraktu.

„Ilgoji pertrauka“: ant „Žalgirio“ slenksčio esantys gynėjai, gandai apie Kotsarą, Veličkos ir Tubelio likimas, Rubštavičiaus bei „Lietkabelio“ sąjunga ir Čempionų lygos burtai


Gairės: celtics, queta, kornetas
komentarai
Naujausi komentarai
Geriausiai ivertinti
PRO komentarai
i
Noriu gauti pranešimus apie atsakymus į mano komentarą Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai.
Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Komentuoti
Daugiau komentarų
Atsakyti