Pasibaigęs. 06-25 19:00
Draugiškos
Slovėnija
70
Lietuva
68
Rytoj, 03:30
OŽ atranka
Meksika
0
Lietuva
0
07-04, 00:30
OŽ atranka
Lietuva
0
Dramblio Kaulo Krantas
0

„Pistons“ strategu tapo „Cavaliers“ atleistas specialistas (4)

Birželio 30 d., 18:00
Detroito klubas turi naują trenerį (Scanpix nuotr.)
Detroito klubas turi naują trenerį (Scanpix nuotr.)
Šaltinis: Krepsinis.net

Monty Williamsą atleidę ir Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) naujokų biržą be trenerio atlaikę Detroito „Pistons“ rado naują vedlį.

Vyriausiojo trenerio postą NBA autsaideriai patikės J.B.Bickerstaffui.

REKLAMA

Su M.Williamsu buvo pasirašyta net šešerių metų sutartis, o ją nutraukus po pirmojo sezono „Pistons“ liko treneriui skolingi 65 milijonus Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) dolerių. Vis dėlto J.B.Bickerstaffui taip pat įteiktas penkerių metų kontraktas.

Amerikietis nuo 2020-ųjų treniravo Klivlando „Cavaliers“ bei du pastaruosius sezonus nuvedė komandą iki atkrintamųjų. Šį sezoną „kavalieriai“ pasiekė Rytų konferencijos pusfinalį, tačiau jame 1:4 nusileido būsimiems čempionams Bostono „Celtics“ ir nusprendė su specialistu atsisveikinti.

J.B.Bickerstaffas anksčiau yra treniravęs ir Memfio „Grizzlies“ bei darbavęsis Šarlotės, Minesotos ir Hjustono klubų štabuose.

„Pistons“ yra tapę visiškais NBA autsaideriais – atkrintamosiose jie nežaidžia nuo 2019-ųjų ir per penkis pastaruosius sezonus nė karto nesurinko daugiau nei 23 pergalių.

„Ilgoji pertrauka“: ant „Žalgirio“ slenksčio esantys gynėjai, gandai apie Kotsarą, Veličkos ir Tubelio likimas, Rubštavičiaus bei „Lietkabelio“ sąjunga ir Čempionų lygos burtai


4 komentarai
Naujausi komentarai (4)
Geriausiai ivertinti (4)
PRO komentarai
i
Noriu gauti pranešimus apie atsakymus į mano komentarą Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai.
Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Komentuoti
Daugiau komentarų
Atsakyti
Redakcija rekomenduoja