Pasibaigęs. 06-23 19:30
Draugiškos
Lietuva
92
Slovėnija
86
Pasibaigęs. 06-25 19:00
Draugiškos
Slovėnija
70
Lietuva
68
07-03, 03:30
OŽ atranka
Meksika
0
Lietuva
0
07-04, 00:30
OŽ atranka
Lietuva
0
Dramblio Kaulo Krantas
0

Šaukimais apsikeitęs Hjustono klubas nusitaikė į NBA žvaigždes

Birželio 26 d., 08:25
„Rockets“ netrukus gali gerokai pasikeisti (Scanpix nuotr.)
„Rockets“ netrukus gali gerokai pasikeisti (Scanpix nuotr.)
Šaltinis: Krepsinis.net

Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) šaukimais apsikeitė Hjustono „Rockets“ ir Bruklino „Nets“ klubai.

„Nets“ atsiėmė anksčiau išmainytą savo 2026-ųjų pirmojo rato naujokų biržos šaukimą, už tai atiduodami 2027-ųjų Fynikso „Suns“ pirmojo rato šaukimą bei savo 2029-ųjų pirmojo rato šaukimą.

REKLAMA

Tuo pačiu „Nets“ atgavo savo 2025-ųjų pirmojo rato šaukimo kontrolę, o „Rockets“ įgijo teisę 2025-aisiais apkeisti savo arba Oklahomos „Thunder“ pirmojo rato šaukimą su Fynikso ekipos galimybe rinktis naujoką.

Viską susumavus, Bruklino klubas atgavo du Jameso Hardeno mainais 2021-aisiais prarastus šaukimus, o „Rockets“ įgijo tris, tačiau galimai žemesnius, šaukimus.

Skelbiama, kad šaukimų kraitį papildžiusi Hjustono ekipa taikosi į rimtą papildymą. „Suns“ sulaukė užklausos dėl galimų Kevino Duranto mainų, tačiau tokia galimybe nesusidomėjo. Vis dėlto „Rockets“ ir toliau ieškos būdų jauną branduolį papildyti aukšto kalibro žvaigžde.

„Nets“ pastaruoju metu visiškai atsinaujina, kitame sandoryje taip pat susirinkę šaukimų už Mikalo Bridgeso išsiuntimą į Niujorko „Knicks“. Tuo tarpu „Rockets“ tris sezonus buvo visiškais NBA autsaideriais, o pastarajame jau priartėjo prie įkrintamųjų (41/41) ir siekia šauti dar aukščiau.

„Ilgoji pertrauka“: kiek uždirba rinktinėje natūralizuoti žaidėjai, Jonesas „Žalgiriui“, Kuzminsko ateitis, „Šiaulių“ pastangos rinkoje, „Lietkabelio“ įžaidėjas, „Pieno žvaigždžių“ kandidatas į vyr. trenerius, LKL komentatoriai ir kodėl futbolininkai atviresni už krepšininkus


komentarai
Naujausi komentarai
Geriausiai ivertinti
PRO komentarai
i
Noriu gauti pranešimus apie atsakymus į mano komentarą Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai.
Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Komentuoti
Daugiau komentarų
Atsakyti