Pasibaigęs. 06-25 19:00
Draugiškos
Slovėnija
70
Lietuva
68
07-03, 03:30
OŽ atranka
Meksika
0
Lietuva
0
07-04, 00:30
OŽ atranka
Lietuva
0
Dramblio Kaulo Krantas
0

„Žalgiris“ artėja link susitarimo su viena ryškiausių Europos taurės žvaigždžių (196)

Birželio 29 d., 08:33
T.Wallace'as artėja link kontrakto su Kauno klubu (Scanpix nuotr.)
T.Wallace'as artėja link kontrakto su Kauno klubu (Scanpix nuotr.)
Šaltinis: Krepsinis.net

Kauno „Žalgiris“ ir toliau aktyviai rikiuoja sudėtį kito sezono kovoms bei jau yra numatęs papildymą gynėjų linijoje.

„Basketnews“ žurnalistas Donatas Urbonas skelbia, kad Lietuvos vicečempionai artėja link susitarimo su Tyrone’u Wallace’u.

Amerikietis du pastaruosius sezonus žiba Europos taurėje, startavęs Paryžiaus „Paris“ gretose, o pernykštę vasarą savo talentus perkėlęs į Ankaros „Turk Telekom“.

Turkijos klube 30 metų 196 cm ūgio gynėjas per 34 minutes rinko 17,9 taško (39 procentai tritaškių), 4,2 atkovoto ir 1,7 perimto kamuolio, 3,8 rezultatyvaus perdavimo bei 17,5 naudingumo balo.

Jis buvo trečias rezultatyviausias Europos taurės žaidėjas, vidutiniškai tašku atsilikęs nuo šios grafos lyderio Deivido Sirvydžio. Tai reiškia, kad „Žalgiris“ per vieną vasarą nugvelbtų dvi iš trijų ryškiausių Europos taurės žvaigždžių.

REKLAMA

Amerikiečio vedama Ankaros ekipa šiame turnyre neįveikė aštuntfinalio barjero, o Turkijos pirmenybių ketvirtfinalyje atsimušė į Stambulo „Anadolu Efes“.

Europoje T.Wallace’as vėlokai debiutavo dėl ilgo bandymo įsitvirtinti Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA). 2016-aisiais paskutiniuoju šaukimu jį pakvietė Jutos „Jazz“, vėliau jis vilkėjo Los Andželo „Clippers“, Atlantos „Hawks“ ir Naujojo Orleano „Pelicans“ marškinėlius bei stipriausioje pasaulio lygoje sužaidė 112 mačų.

„Žalgiryje“ jis taptų ketvirtuoju vasaros naujoku, prisijungdamas prie D.Sirvydžio, Matto Mitchello ir Aleno Smailagičiaus.

Kauno klubas siekia atsitiesti po nuviliančio sezono, kuriame iškovojo Karaliaus Mindaugo taurę (Citadele KMT), tačiau nepasiekė Eurolygos įkrintamųjų, o Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) finale nusileido Vilniaus „Rytui“.


196 komentarai
Naujausi komentarai (196)
Geriausiai ivertinti (196)
PRO komentarai (1)
i
Noriu gauti pranešimus apie atsakymus į mano komentarą Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai.
Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Komentuoti
Daugiau komentarų
Atsakyti