Pasibaigęs. 06-25 19:00
Draugiškos
Slovėnija
70
Lietuva
68
07-03, 03:30
OŽ atranka
Meksika
0
Lietuva
0
07-04, 00:30
OŽ atranka
Lietuva
0
Dramblio Kaulo Krantas
0

„Nevėžio“ lyderis – tarp „Neptūno“ ir R.Kurtinaičio klubo (22)

Birželio 28 d., 21:38
Z.Watermanas renkasi tarp Klaipėdos ir Azerbaidžano („Betsafe-LKL“ nuotr.)
Z.Watermanas renkasi tarp Klaipėdos ir Azerbaidžano („Betsafe-LKL“ nuotr.)
Edgaras Pulkovskis

Klaipėdos „Neptūno“ komanda į savo gretas nori pasikviesti dar vieną Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) rungtyniavusį legionierių.

Krepsinis.net žiniomis, Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ garbę gynęs Zane‘as Watermanas gali keltis į uostamiestį ir per sezoną uždirbti 100 tūkstančių eurų. Pasak šaltinių, amerikietis sulaukė ir 160 tūkst. eurų pasiūlymo iš Rimo Kurtinaičio treniruojamos Baku „Sabah“.

Šaltiniai teigia, kad Z.Watermanas yra linkęs priimti būtent uostamiesčio komandos pasiūlymą, kadangi LKL yra gerokai geriau vertinama lyga nei Azerbaidžano pirmenybės, nors „Sabah“ ir žais FIBA Čempionų lygos atrankoje.

„Neptūnas“ ketvirtadienį prisiviliojo Tomašą Pavelką, kuris rungtyniavo „Šiauliuose“, o praėjusiame sezone atliko analogišką ėjimą, kai iš „Nevėžio-Optibet“ pasikvietė Timą Lambrechtą.

Z.Watermanas LKL kovose per 31 minutę įmesdavo 16,8 taško (38 proc. tritaškių), atkovodavo 6,6 kamuolio, atlikdavo 1,3 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 18,3 naudingumo balo.

„Ilgoji pertrauka“: ant „Žalgirio“ slenksčio esantys gynėjai, gandai apie Kotsarą, Veličkos ir Tubelio likimas, Rubštavičiaus bei „Lietkabelio“ sąjunga ir Čempionų lygos burtai


22 komentarai
Naujausi komentarai (22)
Geriausiai ivertinti (22)
PRO komentarai
i
Noriu gauti pranešimus apie atsakymus į mano komentarą Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai.
Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Komentuoti
Daugiau komentarų
Atsakyti