Pasibaigęs. 06-25 19:00
Draugiškos
Slovėnija
70
Lietuva
68
Rytoj, 03:30
OŽ atranka
Meksika
0
Lietuva
0
07-04, 00:30
OŽ atranka
Lietuva
0
Dramblio Kaulo Krantas
0

„Crvena Zvezda“ išpirks vieną „Baskonia“ lyderių (18)

Birželio 30 d., 16:45
C.Milleris-McIntyre'as grįš į Serbiją
C.Milleris-McIntyre'as grįš į Serbiją
Šaltinis: Krepsinis.net

Vitorijos „Baskonia“ kitą sezoną gali pasitikti gerokai pasikeitusi – ant išvykimo slenksčio yra Codi Milleris-McIntyre'as.

Dar gegužės viduryje Ispanijoje skelbta, kad abi pusės derasi dėl naujo kontrakto, tačiau Serbijos žiniasklaida praneša, kad vieną komandos lyderių ketina išpirkti Belgrado „Crvena Zvezda“.

Nurodomos ir konkrečios sandorio sumos – 400 tūkstančių eurų išpirka bei 2 metų 3 milijonų eurų kontraktas.

30 metų 191 cm ūgio gynėjas Eurolygoje per 30 minučių rinko 9,6 taško (29 procentai tritaškių), 4,4 atkovoto kamuolio, 7,3 rezultatyvaus perdavimo bei 14,9 naudingumo balo.

Vasarį jis sužaidė istorinį mačą prieš Vilerbano ASVEL, kai atliko trigubą dublį pagerindamas visų laikų Eurolygos rezultatyvių perdavimų rekordą – 36 minutės, 11 taškų, 11 atkovotų kamuolių, net 20 rezultatyvių perdavimų ir 42 naudingumo balai.

REKLAMA

Bulgarijos pilietybę turinčiam amerikiečiui tai buvo debiutinis sezonas Eurolygoje. Anksčiau jis žaidė Belgijoje, Rusijoje, Slovėnijoje, Serbijoje, Prancūzijoje, Ispanijoje ir Turkijoje.

2020–2021 metais jis pusmetį vilkėjo Belgrado „Partizan“ marškinėlius. 2022-aisiais „Crvena Zvezda“ vadovai ir gerbėjai sutarė į savo klubą nekviesti buvusių „partizanų“, tačiau ši taisyklė galioja tik vietiniams žaidėjams.

„Crvena Zvezda“ Eurolygoje aplenkė tik autsaiderius Vilerbano ASVEL ir Berlyno ALBA, tačiau iškovojo vietinius titulus. Tuo tarpu „Baskonia“ įveikė įkrintamąsias Eurolygoje, bet ketvirtfinalyje 0:3 nusileido Madrido „Real“, o Ispanijoje net nepateko į atkrintamąsias.

„Ilgoji pertrauka“: ant „Žalgirio“ slenksčio esantys gynėjai, gandai apie Kotsarą, Veličkos ir Tubelio likimas, Rubštavičiaus bei „Lietkabelio“ sąjunga ir Čempionų lygos burtai


18 komentarai
Naujausi komentarai (18)
Geriausiai ivertinti (18)
PRO komentarai
i
Noriu gauti pranešimus apie atsakymus į mano komentarą Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai.
Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Komentuoti
Daugiau komentarų
Atsakyti
Penktas kėlinys