Pasibaigęs. 06-23 19:30
Draugiškos
Lietuva
92
Slovėnija
86
Pasibaigęs. 06-25 19:00
Draugiškos
Slovėnija
70
Lietuva
68
07-03, 03:30
OŽ atranka
Meksika
0
Lietuva
0
07-04, 00:30
OŽ atranka
Lietuva
0
Dramblio Kaulo Krantas
0

Krepsinis.net pristato atrankos ir olimpiados menedžerį (26)

Birželio 29 d., 09:43
Bahamų lyderiai iš NBA turėtų spindėti atrankoje (FIBA nuotr.)
Bahamų lyderiai iš NBA turėtų spindėti atrankoje (FIBA nuotr.)
Šaltinis: Krepsinis.net

Portalas Krepsinis.net šią vasarą nusprendė pasiūlyti visiems krepšinio gerbėjams menedžerio žaidimą, kuris apims ne tik olimpiadą, bet ir jos atranką.

Viskas prasidės liepos 2-ąją, kai startuos olimpiados atranka. Jai pasibaigs, menedžeryje atsiras jau į olimpiadą patekusios rinktinės ir žaidimas bus pratęstas jau pagrindiniame turnyre, kur, tikimės, bus ir lietuviai.

Šiuo metu žaidėjus galite rinktis net iš 24 rinktinių. Atkreipkite dėmesį į turų tvarkaraštį – kadangi grupėse yra nelyginis komandų skaičius, per vieną dieną sužaidžia 2 rinktinės, tad viename ture kažkuri nacionalinė ekipa nedalyvauja. Čia visada gelbėja turų tvarkaraštis, kuris aiškiai rodo, jog pirmajame ture nematysime Dramblio Kaulo Kranto, Puerto Riko ir pan.

Tarp turų suteiksime 24 transakcijas tam, kad netrukdomai galėtumėte pakeisti visą komandą. Kai kurios rinktinės nėra paskelbusios net kandidatų sąrašų, tad menedžeryje yra sudėtys, kurios varžėsi pastarosiose oficialiuose turnyruose. Galutiniai komandų dvyliktukai paaiškės likus 48 valandoms iki pirmųjų jų mačų kvalifikacijoje.

Vienas registruotas vartotojas gali turėti vieną komandą. Menedžerį visada rasite puslapio viršuje esančioje meniu juostoje pasirinkę MENEDŽERIS.

„Ilgoji pertrauka“: kiek uždirba rinktinėje natūralizuoti žaidėjai, Jonesas „Žalgiriui“, Kuzminsko ateitis, „Šiaulių“ pastangos rinkoje, „Lietkabelio“ įžaidėjas, „Pieno žvaigždžių“ kandidatas į vyr. trenerius, LKL komentatoriai ir kodėl futbolininkai atviresni už krepšininkus


Gairės: menedžeris
26 komentarai
Naujausi komentarai (26)
Geriausiai ivertinti (26)
PRO komentarai (2)
i
Noriu gauti pranešimus apie atsakymus į mano komentarą Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai.
Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Komentuoti
Daugiau komentarų
Atsakyti